En underbar trygghet

En sång som på senare tid berört mig på djupet börjar med strofen ”Vilken underbar trygghet jag nu har, innesluten helt i Jesu nåd.” Vad som än händer och vilka situationer vi än hamnar i, så är tron på Jesus och frälsningen genom Hans nåd vår trygghet och vårt hopp.
Det är så lätt att gå vilse idag. Vi lockas lätt att lägga vår tid och vårt engagemang på aktiviteter och bekymmer som leder bort från den plan som Gud har för oss var och en.
För mig betyder därför bibelstudierna tillsammans med vännerna i Adventkyrkan så enormt mycket och de är en källa till rik välsignelse och uppbyggelse som påverkar hela familjen. Tänk vilket privilegium att få läsa Ordet och be tillsammans med sina syskon i Herren och inse hur högaktuell Bibeln är för oss idag. Vi räcker inte långt i oss själva, åtminstone inte jag, och då är det gott att få den vägledning i livets alla frågor som vi finner i Bibeln. Den hittar vi ingen annanstans. Ingen annan än Jesus kan fylla våra behov. Han vill ge oss den kraft vi behöver för att vi ska kunna leva efter Hans vilja. 2 Tim 2:1 säger: ”Du mitt barn, hämta kraft i den nåd som finns hos Kristus Jesus.” Visst är det en underbar trygghet!
Det är så gott att få innesluta församlingen; vårt kära pastorspar och alla de andra syskonen i bön. Hoppas Du vill vara med!

Marita

Edit

Sök
Länkar

Administration
Logga ut
Inlägg via RSS
Kommentarer via RSS
WordPress.org
Besökare

9820 Totalt:
2 Just nu:

Tillbaka till toppen