Om oss

Här vill vi presentera några av församlingens medlemmar.

 

Vesa Annala

Vesa Annala, Pastor

Mitt namn är Vesa Annala. Jag är pastor i församlingen sedan våren 2011. Min dröm för församlingen är att den skall vara en andlig oas i en tid då alla krafter i samhället drar oss åt olika håll. Jag har varit kristen sedan många år tillbaka, men har inte en kristen bakgrund.

Du får gärna kontakta mig om du har frågor som berör församlingen och dess arbete. Vi har en härlig gemenskap i församlingen och välkomnar dig att dela den med oss. Jag hoppas att vi med vår hemsida ska kunna ge dig en god inblick i den kristna tron där Jesus står i centrum och Guds ord, Bibeln, har den plats i församlingens liv som den bör – och skall – ha!

 

 

 

Aila Annala

Aila Annala, Vice sekreterare

Jag, Aila Annala, är som min man teolog men har också med mig en hel del beteendevetenskap. Jag jobbar som konsult, f.n.mest med översättningsuppdrag. Vid sidan om mitt arbete hjälper jag till i församlingen, med undervisning och annat som behövs, bl.a. bevakar jag gärna vad Bibelns grundtext säger, eftersom dess grundspråk är mitt stora intresse (har också arbetat som bibelöversättare).

Församlingen, dess tillväxt och välbefinnande ligger mig så varmt om hjärtat att jag gärna ställer upp där jag kan för att främja allt det fantastiska vi fått se växa fram i vår lilla (men växande) gemenskap, där nya människor dyker upp från så olika bakgrunder. 

 

 

 

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Tomas Sandberg, Alltiallo.

Jag och min hustru Marita driver ett hem för välanpassade ungdomar i åldern 7 – 18 år. 🙂 (Vi har sex stycken.) Övrig tid kör jag buss åt Nobina. Sex ungar i kombination med bussföraryrket tär på orken som ni ser…

I församlingen är jag alltiallo. Jag är praktiskt lagd med ett hjärta för tjänande, så ni hittar mig oftast i bakgrunden någonstans där jag försöker gömma mig så gott det går, mina två meter till trots. Websidor, församlingsblad, ljud och ljus, är mitt område.  Även matlagning hör till mina passioner, så tanterna får passa sig i köket…

Fram till februari -94 ‘härstammade jag från aporna’, men sedan fick vår Herre övertaget. Det fokus på bibelläsning och undervisning vi har funnit i denna församling, har jag saknat länge. Det är inte i första hand genom verksamhet och metoder vår Herre låter församlingar växa, det är genom Ordet.

 

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Marita Sandberg, Kassör

Marita heter jag, är uppvuxen i ett varmt troende hem och gift med Tomas. Jag har haft förmånen att ta hand om våra barn på heltid, vilket varit stort. Sommaren 2013 hittade vår familj till Adventkyrkan i Kalmar efter att under många år saknat både Bibelundervisning och djupare gemenskap. Vi har hittat vårt andliga hem här på jorden och känner oss riktigt bortskämda som fått precis allt det vi under så lång tid innerligt längtat efter och bett om.

Vi delar nu livet med syskon som har samma längtan som vi efter mer av Ordet (Jesus) och en äkta, ärlig gemenskap. Det är en oerhörd befrielse att få slippa olika mänskliga metoder för att nå andliga mål. Vi får vara som vi är och förändras i den takt som Herren vill i en gemenskap fylld av både kärlek, humor och allvar.

 

 

Lisabet Sandberg, Barnledare

 

Comments are closed